Skip to main content

Monsun 8 – 15

Monsun 8-15 koostuu suuremmista ruuvikompressoreista, joiden teho on 7,5 - 15 kW. Kaikki mallit ovat saatavilla perustaan tai säiliöön asennettuna sisältäen/ei sisältäen integroitua kuivausrumpua.

Monsun 8-15

Perustaan vai säiliöön asennettu?

Tarpeistasi riippuen voit rakentaa sinulle sopivan ratkaisun. Käyttäjille, joilla on useita käynnistys-/pysäytystoimintoja, suosittelemme ilmanvastaanottimen asentamista, joka varastoi paineilman puolestasi, kunnes tarvitset sitä. Jalustalle asennettu kompressori on hyvä ratkaisu, jos paineilman kulutus on tasainen ja käynnistys/pysäytys on erittäin vähäistä.

Kylmäkuivain vaihtoehto

Ilmaa puristettaessa muodostuu paljon kosteutta ja hiukkasia, jotka päätyvät järjestelmään, ellei niitä käsitellä. Jos sinulla ei ole erityisiä vaatimuksia ilman puhtaudelle, tavallinen kompressori käy mainiosti. Laitteidesi suojaamiseksi olemme kuitenkin tehneet kuivaimen lisäämisen asennukseesi helpoksi.

Washpower Suomi

Myynti ja laite-esittelyt

Olli Anomaa
p. 0400 235 282

Myynti ja laite-esittelyt ukrainan ja venäjän kielellä

Volodymyr Musatov
p. 045 246 6310

AgroWise Oy
Y-tunnus: 3134361-2

Rekoistentie 55
21270 Nousiainen

Tilaa laite-esittely

Kenenkään ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Olemme valmiita tulemaan esittelemään pesurobottia puhtailla, desinfioiduilla laitteilla tilallesi. Käyttöopastuksen jälkeen voit jatkaa robotin käyttöä viikon veloituksetta ja todeta itse käytön helppous.