Skip to main content

ProCleaner P200

ProCleaner P200 on varma valinta siipikarjatilojen pesuun.
Helpota työtäsi pesurobotin avulla!

ProCleaner P200

Tehokas ja varma pesurobotti esimerkiksi broilerihallien pesuun

Kun kyseessä on esimerkiksi broilerihallin pesu, ProCleaner P200 on edistyksellinen ja tehokas apuväline. Ensimmäistä kertaa ikinä, on nyt markkinoilla olemassa tehokas ja varma pesurobotti, joka helpottaa kovaa manuaalista puhdistustyötä. Pesurobotti keskittyy kattojen, seinien ja seinien päätyjen pesuun.

Dynaaminen, vaihteleva puhdistuskulma takaa, että pesurobotti pääsee esteiden ohi, ja sisäänrakennettu puskurisäiliö takaa optimaalisen pesuvirtauksen.

ProCleaner P200 on suunniteltu helposti siirrettäväksi laitteeksi. Käynnistyksen jälkeen pesurobotti pesee automaattisesti seinät ja katot ja palauttaa itsensä erityisesti tarkoitukseen kehitetyn letkukelan avulla lepoasentoonsa.

ProCleaner P200 on rakennettu kestävästä galvanoidusta sekä ruostumattomasta teräksestä ja sen vahvasti rakennetut, kiinteät pyörät on suunniteltu vaikeisiin puhdistustöihin.

Ominaisuudet

12 metrin pesusäde sivusuunnassa

Erityisesti kehitetyn suuttimen avulla ProCleaner 200 voi pestä puhtaaksi asti 12 metrin etäisyydelle ja 360 asteessa, jotta katot, päätyseinät ja seinät sekä lattia voidaan puhdistaa tehokkaasti ja nopeasti.

Letkun pituus 130 metriä

ProCleaner P200 voidaan käyttää maksimissaan 130 metriä pitkissä halleissa.

Nopeuden säätö ja dynaaminen pesukulma

Nopeuden asettaminen ja pesukulmat varmistavat, että ProCleaner 200 voidaan ohjelmoida kattojen, seinien ja päätyseinien tehokkaimpaan pesuun jokaisessa broilerhallissa.

Kosketusnäyttö helppoon käyttöön

Sisäänrakennettu kosketusnäyttö tekee ProCleaner P200:n käytön helpoksi ja se sopii useimpiin avoimiin tiloihin.

Puskurisäiliö ja automaattinen letkun kelaaminen

Sisäänrakennettu 400 litran puskurisäiliö takaa optimaalisen virtauksen, ja automaattinen letkukela tarkoittaa, että Sinun ei tarvitse vahtia pesurobottiasi ennen kuin se on suorittanut kaiken kovan työn valmiiksi.

Washpower Suomi

Myynti ja laite-esittelyt

Olli Anomaa
p. 0400 235 282

Myynti ja laite-esittelyt ukrainan ja venäjän kielellä

Volodymyr Musatov
p. 045 246 6310

AgroWise Oy
Y-tunnus: 3134361-2

Rekoistentie 55
21270 Nousiainen

Tilaa laite-esittely

Kenenkään ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Olemme valmiita tulemaan esittelemään pesurobottia puhtailla, desinfioiduilla laitteilla tilallesi. Käyttöopastuksen jälkeen voit jatkaa robotin käyttöä viikon veloituksetta ja todeta itse käytön helppous.