Skip to main content

ProCleaner X100

Tehokas, luotettava ja joustava pesurobotti

ProCleaner X100

Tehokas, joustava ja luotettava pesurobotti sikaloiden pesuun

Uskallamme kutsua ProCleaner X100:aa ultimaattiseksi pesurobotiksi. ProCleaner X100:aa on kehitetty ja testattu viiden vuoden ajan ja asiakkaamme kuvaavat sitä mm. ”… tehokkaana ja luotettavana apuna päivittäisessä työssämme”.

ProCleaner X100 on tehokas, joustava ja luotettava pesurobotti, joka sopii sikatilojen puhdistamiseen suurimmalle osalle tiloista.

Laite on rakenteeltaan yksinkertainen, mutta toimii tehokkaana ja huipputeknologisena pesurobottina.

ProCleaner X100 on rakennettu neljän pyörän päälle ja sen leveys on 67,5 cm ja pituus 115 cm. Pesurobottia ohjaa sivuttain säädettävät sivupyörät, jotka kulkevat laitteen sivulla ja varmistavat, että se jatkaa oikeaan suuntaan. Laitteessa on ultraääni-anturit, jotka varmistavat, että kone pysähtyy saavuttaessaan seinän.

ProCleaner X100 voidaan ohjelmoida suorittamaan sekä liotusohjelmia että useita erityyppisiä pesuja. Kone tarvitsee kytkennän painepesuriin ja sen vesimäärän on oltava vähintään 30 litraa minuutissa.

Erityisesti kehitetyt suuttimet varmistavat vesimolekyylien sitoutumisen toisiinsa siten, että vesisuihku pysyy erittäin tehokkaana, jopa 5-6 metrin etäisyydellä.

Ominaisuudet

1. Tehokkaat suuttimet

ProCleaner X on varustettu kahdella tarkoitukseen erityisesti kehitetyllä tehokkaalla suuttimella, jotka on suunniteltu muodostamaan voimakas vesisuihku, jolla on laaja ulottuvuus.

2. PLC-ohjausjärjestelmä kosketusnäytöllä

ProCleaner X on helposti ohjelmoitavissa ja käynnistettävissä värinäytöltä kosketustoiminnolla. Käyttöliittymä on rakennettu intuitiivisesti helppoa ohjelmointia ja päivittäistä käyttöä varten. Pääte on lähtöisin varustamolta, mikä varmistaa korkean laadun.

3. Monitoimiventtiili

Pesurobotin puolella on monitoimiventtiili, jolla on kolme toimintoa:

  • Se purkaa pesurobotin paineen, kun se irroitetaan.
  • Sitä voidaan käyttää yhdessä korkeapainepesurin jatkoletkun kanssa.
  • Sitä voidaan käyttää pesiessä pesurobotin korkeapainesuodatin.

4. Erityisesti kehitetty letkukela

Erityisesti kehitetty letkukela, jossa on yhdistelmäletku (vesi toisella puolella ja teho (230 v) toisella), rullaa automaattisesti, kun robotti on käynnissä. Kun robotti ajaa taaksepäin, letku rullataan vivulla, ja automaattinen käämityslaite varmistaa letkun rullaantumisen siististi.

5. Mobiili ja helppo säilyttää

Kun pesurobottia ei käytetä, sitä voidaan helposti siirtää mukana tulevan vaunun avulla. Kun pesurobottia ei käytetä, sivuvarret voidaan säilyttää helposti robotin sivupidikkeissä, jotta ne eivät vie enemmän tilaa kuin on tarpeen.

Tekniset tiedot

Tuotteen nimi : ProCleaner X100 / ProCleaner XB100 / ProCleaner XT100
Mitat (PxSxK) : 110 x 67,5 x 160 cm
Paino : 285 kg
Virtalähde : 230 V**
Amppeeri tarve : 6 amp**
Veden kulutus : Min. 30 – max. 40 litraa/min
Max. vedenpaine : 200 bar
Käyttöpaine : 140 bar (40 litraa vettä/min)
Kompressori : Ulkoinen

* 59 cm erikoisrenkailla
** XB100 = Akkukäyttöinen

Optiot

1. Alumiinikiskot

Olemme kehittäneet kevyen ohjainjärjestelmän sikatilaympäristöihin, jonka avulla ProCleaner kulkee hallittuun suuntaan (U-kisko mitä pitkin robotin toiset pyörät kulkevat). Ohjainjärjestelmän pituus on rajaton, mutta se tulee kolmen metrin osissa.

2. Erittäin kapea versio

Sikaloissa, joissa on useita pystysuoria esteitä hoitokäytävän lähellä, erityisen kapea versio on ilmeinen ratkaisu. Varret voidaan pidentää käyttämällä jatkovarsia sikatiloissa, joissa ei ole esteitä. Erittäin kapea, 59 cm levyinen versio on hyvä vaihtoehto hoitokäytävillä, joissa tilaa on vähän. Tämä versio toimitetaan esimerkiksi alumiinivanteilla.

3. Jatkovarret

Jos karsinoiden syvyydet ja mallit vaihtelevat, 50 cm tai 100 cm pituiset jatkovarret voivat olla suureksi avuksi optimaalisen pesutuloksen takaamiseksi.

4. Suurempi letkun halkaisija

Maatiloille, joissa tarvitaan suurta ja nopeaa pesua, on mahdollista valita robotti ½ tuuman letkulla. Tämän ansiosta se voi suorittaa pääpesun molemmilla suuttimilla kerralla. Tämä ratkaisu vaatii esim. kahden painepesurin sarjaankytkennän.

5. Sivupyörät

Sivupyöriä voidaan käyttää pesurobotin ohjaamiseen, kun se etenee hoitokäytävää pitkin. Kokovaihtoehdot ovat 125 mm – 400 mm × 4 paineilmakumipyörillä. Sopivin pyörän koko määritetään kiinnitystyypin ja olosuhteiden perusteella.

-Yhden seinän käyttö ProCleanerin ohjaamiseksi:

6. Pyörät

Pesurobotissa käytettyjä pyöriä on saatavana erikokoisina. Vakiorobotti toimitetaan galvanoiduilla vanteilla, joko ilmakumipyörillä tai puhkaisunkestävillä pyörillä. Jos tarvitaan erityisen kapea versio, se toimitetaan alumiinivanteilla.

7. Viestimoduuli

Lisävarusteena saat tekstiviestit, jotka lähetetään suoraan robotista puhelimeesi, esimerkiksi kun robotti on suorittanut pesun valmiiksi.

8. Sivusuuntainen ohjainlaite

Hoitokäytävältä toiselle siirrettäessä laite kytketään ohjainlaitteeseen, joka mahdollistaa laitteen siirtämisen nopeasti ja turvallisesti paikasta toiseen.

Washpower Suomi

Myynti ja laite-esittelyt

Olli Anomaa
p. 0400 235 282

Myynti ja laite-esittelyt ukrainan ja venäjän kielellä

Volodymyr Musatov
p. 045 246 6310

AgroWise Oy
Y-tunnus: 3134361-2

Rekoistentie 55
21270 Nousiainen

Tilaa laite-esittely

Kenenkään ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Olemme valmiita tulemaan esittelemään pesurobottia puhtailla, desinfioiduilla laitteilla tilallesi. Käyttöopastuksen jälkeen voit jatkaa robotin käyttöä viikon veloituksetta ja todeta itse käytön helppous.