Painepesurit
ammattilaisille

Sirius-sarjastamme löydät laadusta tinkimättömät painepesurit ammattilaiselle

Washpower on kehittänyt sarjan korkeapainepuhdistimia, jotka kestävät maatalousalan hankalatkin puhdistustyöt. Washpower Sirius -painepesurit, joiden lähtökohtana ovat laatukomponentit, vankka rakenne ja ensiluokkaiset materiaalit, on suunniteltu pidempään käyttöön.

Korkeapainepuhdistussarjamme on kehitetty painottaen erityisesti suunnittelua, innovaatioita, ergonomiaa ja huoltoystävällisyyttä. Olemme uudelleenajatelleet suunnittelun ja toiminnallisuuden manuaalisen työn helpottamiseksi ja parantamiseksi, ja sisäänrakennettu vesiensuojausjärjestelmämme (WPS) varmistaa, että vedenhukka minimoidaan esimerkiksi jousitettujen vesiletkujen tai putkien avulla.

Korkeapainepesuriemme pumput tulevat italialaiselta valmistajalta Annovi Reverberilta, jolla on yli 60 vuoden kokemus korkealaatuisten pumppujen tuotannosta.

Sirius Alpha⁺

Pro-versio, jossa painotetaan toiminnallisuutta, huoltoystävällisyyttä ja maksimaalista käyttöikää

Sirius Compact

Kompaktinkokoinen ja ergonominen pesuri

Sirius Vario

Kiinteä pesurikaappi pesurien yhdistämiseen

Washpower Suomi

Myynti ja laite-esittelyt

Olli Anomaa
p. 0400 235 282

Aki Alitupa
p. 044 576 2735

Myynti ja laite-esittelyt ukrainan ja venäjän kielellä

Volodymyr Musatov
p. 045 246 6310

AgroWise Oy
Y-tunnus: 3134361-2

Rekoistentie 55
21270 Nousiainen

Tilaa laite-esittely

Kenenkään ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Olemme valmiita tulemaan esittelemään pesurobottia puhtailla, desinfioiduilla laitteilla tilallesi. Käyttöopastuksen jälkeen voit jatkaa robotin käyttöä viikon veloituksetta ja todeta itse käytön helppous.