Skip to main content

Desinfiointivaunu ja -aineet

Desinfiointivaunumme on tehty perustuen haluun kehittää ja parantaa jo markkinoilla olevia mahdollisuuksia. Yhdistettynä ammattimaisiin pesuaineisiin, lopputulos on erinomainen.

Washpower desinfiontivaunu

Desinfiointivaunumme on tehty perustuen haluun kehittää ja parantaa jo markkinoilla olevia mahdollisuuksia. Kanisterit on sijoitettu päällekkäin, mikä takaa maksimaalisen ergonomian ja ohjattavuuden käyttäjälle. Asettamalla kanisterit näin, tasapainopiste paranee entisestään ja varmistaa optimaalisen painon jakautumisen.

Jotta varmistetaan, että kahden kanisterin kaikki sisältö hyödynnetään, ne asetetaan 45 asteen kulmaan. Tämän lisäksi desinfiointivaunussamme on sulkuventtiili, joka mahdollistaa vaunun irrottamisen paikan päällä.

Helppoa puhdistusta ammattimaisilla kemikaaleilla

Yhteistyössä Theseo Deutschlandin kanssa tarjoamme sinulle maataloussektorille suunnattuja hygieniatuotteita. Theseo Deutschlandilla on yli 40 vuoden kokemus koppi- ja eläinhygieniasta, ja yhdessä haluamme toimittaa korkealaatuisia puhdistustuotteita. Kaikkia kemikaalituotteitamme voidaan käyttää tallien, vesiputkien, nesteensyöttöputkien ja ajoneuvojen puhdistukseen ja desinfiointiin – yksinään tai pesurobottiemme ja painepesuriemme laajennuksina.

EWA® Foam Ultra

Tehokas emäksinen vaahtopuhdistusaine

Erinomainen puhdistuskyky maksimaalisella vaahtomäärällä ja stabiiliudella. Hyvä materiaaliyhteensopivuus, helppokäyttöinen ja täydellinen visuaalinen hallinta. Se on ympäristöystävällinen, koska se sisältää biohajoavia ja pinta-aktiivisia aineita. Tämän lisäksi se ei sisällä klooria, väriaineita ja hajusteita sekä EDTA:ta ja NTA:ta.

ALDEKOL DES® FF

Monitoimidesinfiointi kaikentyyppisille maatiloille

Formaldehyditön, laajakirjoinen desinfiointiaine, jolla on täydellinen mikrobisidinen vaikutus. Se on ihanteellinen tuote nykyaikaiseen kuljetusten desinfiointiin syövyttämättömässä liuoksessa, joka ei leviä. Se varmistaa patogeenisten mikro-organismien tehokkaan eliminoinnin ja on turvallista levittää kaiken tyyppisille pinnoille.

Washpower Suomi

Myynti ja laite-esittelyt

Olli Anomaa
p. 0400 235 282

Myynti ja laite-esittelyt ukrainan ja venäjän kielellä

Volodymyr Musatov
p. 045 246 6310

AgroWise Oy
Y-tunnus: 3134361-2

Rekoistentie 55
21270 Nousiainen

Tilaa laite-esittely

Kenenkään ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Olemme valmiita tulemaan esittelemään pesurobottia puhtailla, desinfioiduilla laitteilla tilallesi. Käyttöopastuksen jälkeen voit jatkaa robotin käyttöä viikon veloituksetta ja todeta itse käytön helppous.