Skip to main content

Ruuvikompressorit
ammattilaisille

Kiinteänopeuksiset kompressorit soveltuvat moniin erilaisiin ammatti- ja teollisuustarkoituksiin, joissa paineilman tarve on suuri.

FF Monsun ruuvikompressori on luotettava, hiljainen ruuvikompressori integroidulla start/stop-toiminnolla. Kehitetty autoteollisuuteen ja pieniin teollisuustöihin. Saatavana 2,2-15 kW.

Kiinteänopeuksiset kompressorit soveltuvat moniin erilaisiin ammatti- ja teollisuustarkoituksiin, joissa paineilman tarve on suuri. Koska ne toimivat jatkuvasti päälle/pois-sykleissä, varmistat tasaisen ja tehokkaan ilmavirran koko ajan.

Rakenna oma ratkaisusi. Kylmäkuivaimella tai ilman, perustaan tai 200-500 litran säiliöön asennettuna. Kaikki riippuu sinusta!

Monsun 2 - 7

Monsun 2-7 on valikoimamme pienempiä ruuvikompressoreita 2,2-7,5 kW. Mallit ovat saatavilla perustaan tai säiliöön asennettuina integroidulla kuivausrummulla tai ilman. Voit jopa valita elektronisen Air Energy Controllerin tai yksinkertaisen käyttöpaneelin välillä.

Monsun 8 - 15

Monsun 8-15 koostuu suuremmista ruuvikompressoreista, joiden teho on 7,5 - 15 kW. Kaikki mallit ovat saatavilla alusta- tai säiliöasenteina sisältäen/ei sisältäen integroitua kuivausrumpua.

Washpower Suomi

Myynti ja laite-esittelyt

Olli Anomaa
p. 0400 235 282

Myynti ja laite-esittelyt ukrainan ja venäjän kielellä

Volodymyr Musatov
p. 045 246 6310

AgroWise Oy
Y-tunnus: 3134361-2

Rekoistentie 55
21270 Nousiainen

Tilaa laite-esittely

Kenenkään ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Olemme valmiita tulemaan esittelemään pesurobottia puhtailla, desinfioiduilla laitteilla tilallesi. Käyttöopastuksen jälkeen voit jatkaa robotin käyttöä viikon veloituksetta ja todeta itse käytön helppous.