Skip to main content

ProCleaner XB100

Akkukäyttöinen pesurobotti pitkille rakennuksille

ProCleaner XB100

Akkukäyttöinen pesurobotti, jota voidaan käyttää suurempiin ja pidempiin osastoihin

ProCleaner XB100 on jatkokehitys ProCleaner X100 -tuotteellemme. Sama tukevuus ja laatu, sama palvelutaso, mutta versiossa, jota voidaan käyttää suuremmissa ja pidemmissä osastoissa. XB100-malli toimii akulla sen sijaan, että se olisi kytketty X100:n käyttämään 220 volttiin. Tämä mahdollistaa yhden letkun käytön edellisen kaksoisletkun sijasta. Samalla letkurullalla XB100 voi nyt tarjota letkun, jonka pituus on jopa 100 metriä, toisin kuin X100:n tarjoama 55 metriä. Täysin ladattuina akut pystyvät toimimaan noin 20 tuntia.

Optiot

1. Alumiinikiskot

Olemme kehittäneet kevyen ohjainjärjestelmän sikatilaympäristöihin, jonka avulla ProCleaner kulkee hallittuun suuntaan (U-kisko mitä pitkin robotin toiset pyörät kulkevat). Ohjainjärjestelmän pituus on rajaton, mutta se tulee kolmen metrin osissa.

2. Erittäin kapea versio

Sikaloissa, joissa on useita pystysuoria esteitä hoitokäytävän lähellä, erityisen kapea versio on ilmeinen ratkaisu. Varret voidaan pidentää käyttämällä jatkovarsia sikatiloissa, joissa ei ole esteitä. Erittäin kapea, 59 cm levyinen versio on hyvä vaihtoehto hoitokäytävillä, joissa tilaa on vähän. Tämä versio toimitetaan esimerkiksi alumiinivanteilla.

3. Jatkovarret

Jos karsinoiden syvyydet ja mallit vaihtelevat, 50 cm tai 100 cm pituiset jatkovarret voivat olla suureksi avuksi optimaalisen pesutuloksen takaamiseksi.

4. Suurempi letkun halkaisija

Maatiloille, joissa tarvitaan suurta ja nopeaa pesua, on mahdollista valita robotti ½ tuuman letkulla. Tämän ansiosta se voi suorittaa pääpesun molemmilla suuttimilla kerralla. Tämä ratkaisu vaatii esim. kahden painepesurin sarjaankytkennän.

5. Sivupyörät

Sivupyöriä voidaan käyttää pesurobotin ohjaamiseen, kun se etenee hoitokäytävää pitkin. Kokovaihtoehdot ovat 125 mm – 400 mm × 4 paineilmakumipyörillä. Sopivin pyörän koko määritetään kiinnitystyypin ja olosuhteiden perusteella.

-Yhden seinän käyttö ProCleanerin ohjaamiseksi:

6. Pyörät

Pesurobotissa käytettyjä pyöriä on saatavana erikokoisina. Vakiorobotti toimitetaan galvanoiduilla vanteilla, joko ilmakumipyörillä tai puhkaisunkestävillä pyörillä. Jos tarvitaan erityisen kapea versio, se toimitetaan alumiinivanteilla.

7. Viestimoduuli

Lisävarusteena saat tekstiviestit, jotka lähetetään suoraan robotista puhelimeesi, esimerkiksi kun robotti on suorittanut pesun valmiiksi.

8. Sivusuuntainen ohjainlaite

Hoitokäytävältä toiselle siirrettäessä laite kytketään ohjainlaitteeseen, joka mahdollistaa laitteen siirtämisen nopeasti ja turvallisesti paikasta toiseen.

Washpower Suomi

Myynti ja laite-esittelyt

Olli Anomaa
p. 0400 235 282

Myynti ja laite-esittelyt ukrainan ja venäjän kielellä

Volodymyr Musatov
p. 045 246 6310

AgroWise Oy
Y-tunnus: 3134361-2

Rekoistentie 55
21270 Nousiainen

Tilaa laite-esittely

Kenenkään ei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Olemme valmiita tulemaan esittelemään pesurobottia puhtailla, desinfioiduilla laitteilla tilallesi. Käyttöopastuksen jälkeen voit jatkaa robotin käyttöä viikon veloituksetta ja todeta itse käytön helppous.